Faciliteter

Översikt

Karta över området

Skärmavbild 2018-12-17 kl. 23.01.48

Grillplatser

Utanför Timmerslätt 16 finns grill, stor nog för över 20 personer att grilla samtidigt. Grillen används ofta vid gemensamma tillställningar och städdagar, men vem som helst får använda den. Till första advent har det blivit tradition med grill och glögg här.

Parkering

I Måsängen tillhör det ett garage till varje lägenhet, och utöver det har vi 38 P-platser utomhus. Utomhusplatserna är i första hand gästparkeringar, men får även användas av oss boende i mån av plats. När alla P-platser är upptagna så hänvisas till parkeringen i Furulunds centrum.

architecture-automobile-cars-63294

Måsen

Måsen är ett skyddsrum med ingång på gaveln av Timmerslätt 31. I fredstid används detta dock till en del av våra gemensamma resurser så som gym, pingisrum och pub. Resurserna här bokas via en panel i tvättstugan. Där finns också expeditionen, dit du kan gå och träffa delar av styrelsen på expeditionstiden. Mer info om detta under Kontakt i menyn här ovanför.

Gym

Vårat gym är inte stort, men där finns en ordentlig multimaskin, några cyklar och lite hantlar mm. Eftersom det är lätt hänt att ljud från ett gym sprider sig upp i huset så är gymmet inte bokningsbart på helgmornar.

Pingisrum

Där finns ett bord med nät, så du som vill spela behöver bara ta med rack och bollar.

Pub

Pub står det på dörren, och möjligen anspelar det på den engelska traditionen där en pub inte har öppet långt fram på småtimmarna. Eftersom det finns lägenheter rätt ovanför lokalen så har det bestämts att det skall vara tyst där efter klockan 18. Lokalen kanske därför bäst lämpar sig för barnkalas och liknande.

Verktyg

Föreningen har lite trädgårdsverktyg, stegar, rensband för avlopp och en högtryckstvätt som du kan få låna. Hör av dig (helst under expeditionstiden) så hjälper vi dig med att plocka fram grejerna.